Home De site voor en door Langeraarders.  Home
decoration decoration decoration
Ode aan Langeraar

decoration decoration
decoration decoration decoration
Gebruikerslogin
decoration decoration
decoration decoration decoration
Bezoekers

world map hits counter
map counter

decoration decoration

Nieuwsregio

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 25 min 20 sec geleden

50 jaar pedicure

4 uur 36 min geleden

Adrie Vermeij is al 50 jaar pedicure en heeft een eigen praktijk in Nieuwveen.  Waar ze al die jaren voeten van mensen verzorgt uit de regio. De grote vraag is natuurlijk waarom Adrie vanaf 1968 dit werk nog steeds met zoveel plezier doet. Zodra je met haar praat kom je daar snel achter. Ze heeft een grote passie om mensen te helpen die klachten aan hun voeten hebben. In de loop van de jaren heeft ze veel praktijkervaring opgedaan, daarnaast heeft ze zich ook nog verder gespecialiseerd. Regelmatig volgde ze cursussen, congressen, workshops en lezingen, hiermee bleef ze altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit alles zorgt ervoor dat Adrie een ervaren pedicure is met een diabetisch aantekening, waar klanten vertrouwen in hebben en waar ze tevreden vandaan komen.

Als je bij haar in de praktijk komt merk je dat de sfeer altijd goed is.  Adrie is, naast dat ze goed voor je voeten zorgt, ook een persoon die altijd betrokken is bij haar klanten.

Dit is ook de reden dat ze een hele trouwe klantenkring heeft opgebouwd en de mensen met veel plezier bij haar terugkomen.  Er zijn zelfs klanten die al 50 jaar komen!

Met veel bevlogenheid blijft ze haar werk nog doen, maar haar klantenkring zal ze niet meer uitbreiden. Nog een advies voor iedereen:  "Verwen jezelf met een paar nieuwe voeten en ga naar de pedicure!". 

 

 

Lezing geneeskrachtige kruiden

9 uur 36 min geleden

Op donderdag 22 februari organiseert het IVN Nieuwkoop een lezing over Kruiden­genees­kunde.

Mieke Bult is gediplomeerd Kruiden­geneeskundige en kan veel vertellen over de kruiden die in onze omgeving groeien en de werking hiervan op onze gezondheid. Vanuit haar ervaring verhaalt zij op geestige wijze hoe je door bijvoorbeeld het drinken van Citroenmelisse-thee heerlijk kunt slapen en door het eten van Paardenbloemblad helpt om van je hoge bloeddruk af te komen. Wat kun je doen tegen hooikoorts en hoe kun je de klachten van diabetes of reuma verminderen. Ook het kweken van nuttige planten in eigen tuin komt aan bod. Denk hierbij aan Oregano en Salie om het eten meer smaak te geven en om tevens extra vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Of het versieren van een salade met eetbare bloemen die niet alleen een lust zijn voor het oog maar ook extra smaak geven.

Wij verwelkomen u graag vanaf 19.45 uur in gebouw De Stal, Kennedylaan 33a in Nieuwkoop.
De lezing is vanaf 20.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis. Komt u ook?
www.ivn-nieuwkoop.nlAdres: Kennedylaan 33a
Plaats: Nieuwkoop
donderdag: 22-02-2018 om 20:00 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

Werkzaamheden bruggen Aarkanaal

10 uur 36 min geleden

Tussen augustus 2017 en januari 2018 heeft de provincie onderhoud uitgevoerd aan de Aardammerbrug en de Vijfgatenbrug. Door uitloop van de werkzaamheden waren de bruggen vaker afgesloten dan gepland. Er waren meer en langere stremmingen nodig. Dit heeft extra overlast gegeven voor de omgeving. De provincie heeft geprobeerd de overlast te beperken door het instellen van een extra omleidingsroute en door de inzet van verkeersregelaars. Wij danken u voor uw begrip. Vooruitblik werkzaamheden bruggen 2018 Ook in 2018 wordt er aan de bruggen gewerkt. Van 19 februari tot en met 7 maart is er één van de twee rijbanen op de Papenbrug afgezet. Van de Papenbrug worden de houten voet- en fietspaden vervangen. Verkeer wordt met behulp van verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid. Op 27 februari en van 8 t/m 11 maart is de Papenbrug volledig afgesloten. Het groot onderhoud aan de Kattenbrug zal naar verwachting uitgevoerd worden in de maanden mei en juni 2018. Daarvoor zijn verschillende afsluitingen voor de wegen scheepvaart nodig. Op de website van de provincie vindt u de meest actuele informatie www.zuid-holland.nl/bruggenaarkanaal.

Lied van mijn vader – Ernst de Corte

ma, 19/02/2018 - 11:00

Jules de Corte wilde een betere wereld voor iedereen. Zijn talloze liedjes gaan over thema’s die ons nu, ruim 20 jaar na zijn dood, nog steeds bezighouden: milieu, geloof, oorlog en vrede, de commercialisering en verharding van de maatschappij. Toch was Jules allesbehalve een sombere man. Hij had juist veel humor en zag altijd een vonkje licht in de harten van de mensen. 

In ‘Lied van mijn vader’ brengt Ernst de bekende en onbekende liedjes van Jules naar de mensen. Jules’ stem mag niet verloren gaan!

Voor kaarten naar de site www.theater-kaleidoskoop.nl of bel 0172-728001. Elke maandagmiddag van13.00-15.00 is de kassa in het theater geopened.Adres: De Verbinding 2
Plaats: Nieuwkoop
zondag: 25-02-2018 om 15:00 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

Koffie & Zo & Nostalgie op 21 februari

ma, 19/02/2018 - 08:00

Woensdagmiddag 21 februari wordt een nostalgische middag bij Koffie & Zo, Brede buurt activiteiten in Ter Aar. Deze middag voor senioren komen medewerkers van Historisch Museum Ter Aar prachtige dia's laten zien van oud Ter Aar, Papenveer en Langeraar. Wellicht ziet u herkenbare en dierbare plekjes van vroeger terug. U bent van harte welkom bij Koffie & Zo, locatie De Vosseschans, Vierambachtsstraat 31 in Ter Aar. De koffie met lekkers staat klaar om 14.30 uur, deelname € 2,50 pp.

 

 

 

 Adres: Vierambachtsstraat 31
Plaats: Ter Aar
woensdag: 21-02-2018 om 14:30 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

Whatsappen met het CDA!

zo, 18/02/2018 - 13:00

Goede ideeën, moeilijke vragen of gewoon een gezellig gesprek? Vanaf vandaag is het CDA online met een eigen Whatsapp-nummer. Voor iedereen om te gebruiken, nu en in de komende periode. Vanuit de christendemocraten is er de duidelijke wensen om met iedereen in contact te komen. Op een zo eenvoudig mogelijke manier. Lijsttrekker Kees Egberts: “Wat is nu makkelijker dan gewoon direct een whatsappje sturen? Ik merk zelf dat ik ook sneller een appje stuur, in plaats van een uitgebreide e-mail. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vanaf vandaag ook via Whatsapp bereikbaar te zijn. Zo kunnen we veel sneller reageren, maar ook vragen om wat meer informatie als iets niet duidelijk is.” Volgens Egberts kan dit zeker de nieuwe manier van werken worden: “We willen het de komende periode uitproberen, maar als het een groot succes wordt gaan we hier zeker mee verder!” Het nummer van het CDA is vanaf vandaag online en voor iedereen te gebruiken: +31 (0)6 24 34 83 91

NieuweKoopjes op ViaRegio.nl

zo, 18/02/2018 - 10:00

Op www.ViaRegio.nl vind je een overvloed aan regionale advertenties. Dagelijks worden er koopjes geplaatst. Alles is lekker in de buurt en het plaatsen van een advertentie is gratis. Klik hier om jouw advertentie te plaatsen. Hieronder een overzicht van de nieuwste koopjes:

Buscamper te koopnieuwkoop€ 42000,- Mooie Karman Dexter, uit 2014 Km.satnd: bijna 20.000 Dwarsbed 190 x 1.40 eur... Halfhoge dames merk Burley leren veterschoenen 37nieuwkoop€ 25,- Prachtige nette klassieke Burley merkschoenen enkel hoge veterschoenen. Mooi le... Alisun zonnebank incl kantelbare steun nieuwkoopn.v.t. Gratis op te halen Werkt nog goed... Sneeuwkettingen te koopnieuwkoopgratis Splinternieuwe sneeuwkettingen merk Weisstech, nieuw in de verpakking. Van €92... Te koop mengkranennieuwkoopn.o.t.k. Te koop 2 stuks mengkraan wastafel 1 mengkraan voor ligbad. Prijs 60 euro tota...

Open tafel

zo, 18/02/2018 - 10:00

Betaalbaar, gezellig en ongedwongen. Dit zijn de elementen voor de gezellige open tafel maaltijd van Kaleidoskoop. Schuift u ook aan bij de Kaleidoskoop Open Tafel?

Een heerlijk 3 gangen menu voor slechts € 13,50. Dan bent u verzekerd van een culinaire ongedwongen avond.

Aangezien we een beperkt aantal zitplaatsen hebben, is reserveren verplicht! U kunt reserveren tot de dinsdag voor de open tafel. Kijk op onze site om te reserveren www.theater-kaleidoskoop.nl  of  bel 0172-728001.Adres: De Verbinding 2
Plaats: Nieuwkoop
donderdag: 22-02-2018 om 17:00 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

Voorleeswedstrijd

za, 17/02/2018 - 14:00

Negen voorleeskampioenen van scholen uit Zoeterwoude, Boskoop, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Hazerswoude-Dorp deden zaterdag 10 februari mee aan de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd 2018 in Dorpshuis de Juffrouw. In haar welkomstwoord vertelt Melanie Valentijn dat er drie voorrondes zijn: "De eerste was vorige week in Nieuwkoop, vandaag de tweede ronde, en volgende week in Nieuwkoop de derde ronde. De winnaars gaan door naar de regionale voorrondes in Leiden, en daarna gaan ze eventueel door naar de provinciale voorronde en de landelijke finale."

Muziekcafé: Koor Popkorn

za, 17/02/2018 - 12:00

Popkorn is in 1996 opgericht door dirigent / arrangeur Ibo van Ingen tevens pianodocent aan de Nieuwe Muziekschool Alphen. Het koor zingt voornamelijk Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Het koor heeft veel oude hits uit de jaren ’60 en ’70 van onder andere The Beatles, Queen, Abba, Led Zeppelin en Robbie Wiliams op het repertoire staan. Popkorn zingt ook bekende Nederlandstalige nummers van Ramses Shaffy, Bløf, Claudia de Breij, e.a. Veel arrangementen zijn door de dirigent zelf gemaakt. Het koor treedt regelmatig op in de regio, verzorgt 1 keer in de twee jaar een avondvullend programma en heeft meegewerkt aan verschillende landelijke festivals. Naast de pianobegeleiding brengt het koor ook nummers a-capella en met een gelegenheidsband.

Toegang is gratis.Adres: De Verbinding 2
Plaats: Nieuwkoop
zondag: 18-02-2018 om 15:30 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

Dennis Leliveld scouting gecertificeerd

za, 17/02/2018 - 09:00

Op vrijdagavond 9 februari heeft Dennis Leliveld van Scouting Nieuwkoop zijn proeve van bekwaamheid mbt het leidinggeven aan een groep afgelegd. Hij heeft deze avond laten zien wat hij in zijn mars heeft als leidinggevende. Scouting Nieuwkoop feliciteerd Dennis met het behaalde succes en wenst hem nog vele mooie scouting jaren. 

CDA tegen extra winkelcentrum in Ter Aar

za, 17/02/2018 - 08:00

De afgelopen tijd is er al veel discussie geweest over een uitbreiding van de Intratuin met mogelijk een supermarkt. Op basis van het bestemmingsplan en de openbare aanvragen lijkt de Intratuin namelijk te mogen gaan uitbreiden. Nu heeft ook het CDA duidelijk stelling genomen tegen de komst van een extra winkelcentrum in Ter Aar. Volgens Kees Egberts, lijsttrekker van het CDA is dit een ongewenste ontwikkeling voor Ter Aar: “Een nieuwe supermarkt kan schadelijk zijn voor de huidige ondernemers en winkels in Ter Aar. De kleinere winkels gaan het heel zwaar krijgen als er nog meer concurrentie komt. Zeker nu de Vlinder wordt verplaatst, hebben we een kans om het centrum een nieuwe impuls te geven. Deze ontwikkeling maakt dat veel moeilijker. ”. Niet alleen het CDA, maar ook de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON) heeft zich tegen dit plan uitgesproken. Net als het CDA wil de ondernemerskoepel juist het centrum van Ter Aar versterken in plaats van opknippen. In de komende raadsvergadering worden er vragen aan het college gesteld over deze recente ontwikkelingen in Ter Aar.

Geen nieuw extra winkelcentrum in Ter Aar

vr, 16/02/2018 - 14:00

Dat moet je niet willen zegt de V.O.N.

De aanleiding voor de zorg is de mogelijke bebouwing van het terrein achter Intratuin. Dit is een stuk voormalig tuinbouwgrond, eerder al aangekocht door Intratuin met een in 2013 verkregen bestemming voor detailhandel. In onze beleving een bestemming voor detailhandel in de sfeer van tuinhout, gereedschappen, planten e.d. Voor dit terrein is inmiddels een ontwikkelaar de interesse aan het peilen van enkele supermarkten.  De ontwikkelaar heeft een omgevingsvergunning aangevraagd en verkregen voor twee commerciële ruimten. Als V.O.N. worden wij aangesproken op onze visie over de ontwikkelingen voor de detailhandel en het levendig houden van de bestaande winkelcentra.

Het beleid dat de V.O.N. voorstaat, komt neer op het versterken van de huidige winkelcentra en het niet bevorderen van nieuwe vestigingen buiten deze centra. Het terrein achter de Intratuin vormt geen bijdrage aan versterking van het winkelcentrum Ter Aar.

Naast het aantal dagelijkse bezoekers bij Intratuin moet je voor een of twee supermarkten rekenen op nog eens honderden verkeersbewegingen erbij!  Dit geeft te veel druk op de verkeerssituatie en geeft overlast aan bewoners.

Uitbreiding van het aantal supermarkten zal op het inwonerbestand van Nieuwkoop negatieve gevolgen hebben voor de huidige supermarkten. Derhalve ontstaan er weer nieuwe problemen. Als de uitbreiding gericht is op ook het aantrekken van consumenten van buiten Nieuwkoop, dan wordt het verkeer op de Kerkweg nog meer gehinderd.

Door de verplaatsing van sporthal de Vlinder ligt er al een uitdaging om het Lindeplein opnieuw in te richten met een goede combinatie van winkels en horeca. Het moet een levendig plein worden. Dus laten we eerst met deskundigen, belanghebbenden en de consument ons daarop richten!  

Inmiddels is voor de kern Nieuwkoop, te weten het Dorpshart/Reghthuysplein en Kennedyplein, een onderzoek gestart naar het winkel bestand en gewenste ontwikkelingen. Daarbij worden ook de koopstromen onderzocht, waaronder de verhouding winkels en internet. Het onderzoek zal ook inzichten voor de andere winkelcentra opleveren. In dat kader is het nu niet gewenst voor het terrein achter de Intratuin een vergunning voor een supermarkt af te geven.

De V.O.N. heeft haar inzichten kenbaar gemaakt aan de gemeente. De gemeente is echter wel gebonden aan het bestemmingsplan, dat aangeeft dat er gebouwd mag worden.  De V.O.N. roept op voor andere oplossingen voor dit stuk terrein dan het bouwen van één of twee supermarkten.

De V.O.N. is voor nieuwe ontwikkelingen maar wel op een juiste locatie!

Bestuur Verenigde Ondernemers Nieuwkoop

 

 

Typ hier de tekst

Kinderhulp zoekt collectanten in Nieuwkoop

vr, 16/02/2018 - 12:00

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 421.000 kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld door een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een weekje kamperen of zwemles mogelijk te maken.

Jouw hulp is dus hard nodig! Meld je aan als collectant en loop mee tijdens onze collecteweek. Deze is van maandag 16 t/m zaterdag 21 april.

Voor meer informatie of opgeven kunt u mailen naar Erikavankoert@gmail.com of bellen naar 06-36185038

Activiteiten dit weekend

vr, 16/02/2018 - 11:00
Dit weekend zijn er talrijke activiteiten te beleven in de regio. Via AgendaRegio.nl of de AgendaRegio App kun je altijd zien wat er waar en wanneer is te doen in de gemeente Nieuwkoop. Agendapunten kun je zelf GRATIS plaatsen op AgendaRegio en tegelijkertijd mailen als nieuwsbericht aan lokale media. Klik hier om een agendapunt te plaatsen.


ul#events_list { margin:0 0 20px 0px; } 17-02 ZA Jeugd van Piccolo speelt ''oude sprookjes in een nieuw jasje'' 07:00 17-02 ZA Scouting Nieuwveen zoeken nieuwe bevers. 10:00 17-02 ZA Expositie in Reghthuys 10:00 17-02 ZA Workshop hoogstam fruitbomen snoeien 10:00 17-02 ZA ROM-Koor naar provinciale korencompetitie in Utrecht. 13:00 17-02 ZA Valentijn diner bij Hotel Heerlickheijd van Ermelo 17:00 17-02 ZA Etentje en film Victorie 18:00 17-02 ZA Rafter Live! 20:00 17-02 ZA Guilty pleasure 25+ 21:00 18-02 ZO Jeugd van Piccolo speelt ''oude sprookjes in een nieuw jasje'' 07:00 18-02 ZO Expositie in Reghthuys 13:00 18-02 ZO IVN-excursie Korstmossen 14:00 18-02 ZO Heldenconcert Crescendo 15:00 18-02 ZO Koppelklaverjassen met winter buffet 15:30 18-02 ZO Muziekcafé: Koor Popkorn 15:30 18-02 ZO Valentijn diner bij Hotel Heerlickheijd van Ermelo 17:00

Heldenconcert Crescendo

do, 15/02/2018 - 12:00

Aanstaande zondag 18 februari, verzorgt muziekvereniging Crescendo in het Trefpunt te Nieuwveen een unieke happening.

Verkleed als superheroes zullen de veelal jeugdige muzikanten van het fanfareorkest een serie swingende stukken ten gehore brengen. Van James Bond tot Batman, van Spiderman tot Super Mario, noem de helden maar op, ze komen allemaal voorbij. Terwijl het publiek kijkt naar de spectaculaire beelden, kan er genoten worden van herkenbare live muziek.  

Kortom, het belooft voor zowel jong als oud een onvergetelijke middag te worden, helemaal als niet alleen de muzikanten maar ook het publiek in grote getale verkleed als favoriete superheld zou verschijnen.

Dit familieconcert zal om 15.00 uur beginnen en is voor kinderen gratis, vanaf 12 jaar €3,50.

 Adres:
Plaats: Trefpunt Nieuwveen
zondag: 18-02-2018 om 15:00 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

Zorgmarkt 2018 Langeraar

wo, 14/02/2018 - 15:00

In februari 2017 hielden wij onze eerste zorgmarkt in Langeraar. Ondanks het winterse weer werd de zorgmarkt goed bezocht en waren de reacties van de bezoekers zeer positief. Niet minder belangrijk, ook de standhouders hebben teruggekeken op een mooie dag en konden de gekozen opzet van de markt zeer waarderen.   Net als in 2017 wil de werkgroep Maatschappelijk Welzijn van de Dorpsraad Rondom de Plassen graag een zorgmarkt organiseren. Niet alleen omdat de zorgmarkt 2017 zo’n geslaagd evenement was maar vooral omdat we in onze omgeving merken dat er nog veel vragen leven rond de (ouderen)zorg. Ook dit jaar willen wij ons weer richten op een breed publiek en met een lichte focus op de mantelzorgers.   

De zorgmarkt wordt gehouden op zaterdag 17 maart 2018 van 10.00 uur tot 14.00 uur in partycentrum Parola te  Langeraar. Wij nodigen u uit een kijkje te komen nemen .   Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Marian Vermeulen via het e-mail adres mj.mv209@gmail.com.    Wij zien met belangstelling uw reactie tegemoet.   Namens de werkgroep Maatschappelijk Welzijn Van de Dorpsraad Rondom de Plassen.

Marian Vermeulen 

NieuweKoopjes op ViaRegio.nl

wo, 14/02/2018 - 13:00

Op www.ViaRegio.nl vind je een overvloed aan regionale advertenties. Dagelijks worden er koopjes geplaatst. Alles is lekker in de buurt en het plaatsen van een advertentie is gratis. Klik hier om jouw advertentie te plaatsen. Hieronder een overzicht van de nieuwste koopjes:

Buscamper te koopnieuwkoop€ 42000,- Mooie Karman Dexter, uit 2014 Km.satnd: bijna 20.000 Dwarsbed 190 x 1.40 eur... Halfhoge dames merk Burley leren veterschoenen 37nieuwkoop€ 25,- Prachtige nette klassieke Burley merkschoenen enkel hoge veterschoenen. Mooi le... Alisun zonnebank incl kantelbare steun nieuwkoopn.v.t. Gratis op te halen Werkt nog goed... Sneeuwkettingen te koopnieuwkoopgratis Splinternieuwe sneeuwkettingen merk Weisstech, nieuw in de verpakking. Van €92... Te koop mengkranennieuwkoopn.o.t.k. Te koop 2 stuks mengkraan wastafel 1 mengkraan voor ligbad. Prijs 60 euro tota...

High Wine Ladies Night in Sportcentrum Nieuwkoop!

wo, 14/02/2018 - 10:00

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Sportcentrum Nieuwkoop dit jaar weer een High Wine Ladies Night!

Op zaterdag 14 april zullen de deuren open gaan voor een gezellige avond voor vrouwen.

Wij verwelkomen u graag vanaf 19:30 uur met een heerlijk welkomstdrankje. Onder het genot van een drankje kunt u langs onze diverse shops lopen. Er zijn shops aanwezig met alles wat een vrouw nodig heeft, sieraden, make-up, tassen, portemonnees, parfums en nog veel meer!

Er worden op de avond zelf ook massages gegeven, je kunt je nagels laten verzorgen, een kristal op je tand laten zetten, make-up advies krijgen of een dansje doen in de Silent Disco!

Wonderful Fashion uit Noorden zal de nieuwste voorjaarscollectie showen tijdens een echte modeshow. U kunt de prachtige kleding ook aanschaffen in de shop van Wonderful Fashion die ook aanwezig zal zijn in Sportcentrum Nieuwkoop.

Tussen 22:30 uur en 23:00 uur is er ook een Ladies Loterij met heel veel mooie prijzen. Er is de hele avond genoeg te doen tijdens de High Wine Ladies Night in Sportcentrum Nieuwkoop!

 Uiteraard zorgt Sportcentrum Nieuwkoop de hele avond voor heerlijke hapjes.

Toegangskaarten zijn € 17.50 euro inclusief 3 drankjes naar keuze en de heerlijke hapjes. 

Kaarten verkrijgbaar vanaf 17 februari 2018 bij:
Sportcentrum Nieuwkoop, Nieuwveenseweg 39a, Nieuwkoop, of bij Wonderful Fashion, Simon van Capelweg 133, Noorden.

 Adres: Nieuwveenseweg 39A
Plaats: Nieuwkoop
zaterdag: 14-04-2018 om 19:30 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

Speeltuin de zudde komt in actie

di, 13/02/2018 - 09:00

Speeltuin de zudde komt in actie,

voor het derde jaar op rij doen wij mee aan de nldoetdag van het oranje fonds. Onze speeltuin heeft na de winterstop altijd een fikse opknapbeurt nodig om de speeltuin weer veilig speelbaar te maken. Dit kunnen wij niet zonder hulp van vrijwilligers. Wij zetten ons het hele jaar in om speeltuin toegankelijk te houden voor jong en oud en organiseren zoveel mogelijk leuke activiteiten. Dit jaar willen we de nldoetdag gebruiken voor het opknappen van de toestellen. Schoonmaken, verven snoeien van bomen en heggen. Een speeltoestellen voorzien van nieuw hout. Hiervoor zoeken we hulp van zowel handige vrouwen en mannen! Uiteraard mogen de kinderen ook mee helpen en spelen. Voor een lunch word gezorgd. Graag van te voren aanmelden is gewenst! Speeltuindezudde@hotmail.com ben u een bedrijf of particulier die ons wilt sponsoren of heeft u een goed idee wij staan overal voor open! Adres: Reigerstraat
Plaats: Nieuwkoop
zaterdag: 10-03-2018 om 09:00 uur

Dit bericht is ook als agendapunt geplaatst op www.agendaregio.nl

decoration decoration decoration
De Langeraarse Agenda
m d w d v z z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
decoration decoration
decoration decoration decoration
Slideshow over Langeraar

http://foto.langeraarders.nl/#0

decoration decoration
decoration decoration decoration
Tweets over Langeraar

decoration decoration
decoration decoration decoration
Tweets van Langeraar

decoration decoration
decoration decoration decoration
Agenda Parola
No upcoming events
decoration decoration